Τα Τελευταία Νέα μας

Εξωτερική Δράση

Στα πλαίσια των εξωτερικών μας δράσεων, την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, συναντηθήκαμε στο πολύ όμορφο μπαράκι στο Χαλάνδρι, το Nouveau Art Cafe Bar, μαζί μας είχαμε και φίλους εκτος των εκπαιδευτικών και ψυχοθεραπευτικών προγραμμάτων.

Μιας και δεν είμασταν λίγα άτομα (15 συνολικά) πιάσαμε ένα μεγάλο μέρος του μαγαζιού και έτσι καταφέραμε με την άνεση μας να κοινωνικοποιηθουμε, χαλαρώσουμε, γελάσουμε και το σημαντικότερο να περάσουμε πολύ πολύ όμορφα! 

Ενα μεγαλο ευχαριστω για την άψογη εξυπηρέτηση από τους υπεύθυνους του Nouveau Art Cafe Bar που για άλλη μια φορά φιλοξενούν μία εξωτερικής μας δράση.

Αν θες να συμμετέχεις και εσύ στις εξωτερικές μας δράσεις μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σε έχουμε κοντά μας στην επόμενη δράση.

Χριστουγεννιάτικη Δράση

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, σχεδόν όλα τα μέλη της ομάδας μας (18 άτομα) μαζευτήκαμε στο γραφείο της Δρ. Κατίγκω Χατζηπατέρα Γιαννούλη. Η Συνάντηση έγινε με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (αρνητικό self-test). 

Είδαμε μια πολύ γλυκιά ταινία σε projector (Η Οικογένεια Μπελιέ) ενώ φάγαμε πίτσα και γλυκά.

Το highlight της βραδιάς ήταν η ανταλλαγή δώρων στα πλαισια του καθιερωμένου πλεόν Secret Santa που κάνουμε κάθε χρόνο. Ο Ναθαναήλ, πρωτοτύπησε κάνοντας στον Στέφανο, που είναι τελειόφοιτος ηλεκτρολόγος μηχανικος, ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που έφτιαξε εκείνος. Σε μία πλακέτα για μικροτσιπ έγραψε την λέξη “autism”. Μπράβο Ναθ φανταστική ιδέα.

Και του χρόνου λοιπόν!!! Καλή Χρονιά σε όλους!!!